21.04.2015, 15:55
Zajímavá otázka... většinu jmen vyslovuju stejně jako v seriálu, pokud se nepíšou stejně, jako jejich české ekvivalenty (např. Lyra). Výslovnost nemusí být úplně korektní, protože se příliš nenamáhám v běžné konverzaci štelovat pusu na správný anglický přízvuk, stejně jako to nehrotím v češtině.
Funny Fact no.2: Když jsem se tady registroval, netušil jsem, že tu přezdívku bude někdy někdo vyslovovat nahlas takže žádná "správná" forma neexistovala a fonetické české čtení někteří používali dost dlouho (třeba Takeru). Nakonec se uchytila anglická výslovnost - sám ani nevím, jak k tomu došlo.
(21.04.2015, 07:27)Minetex Napsal(a): (Funny fact: Džejmise jsem začal číst jako Jamise, a když jsem se o něm na svém prvním srazu zmínil jako o "Jamisovi", celá cukrárna lehla smíchy )
Funny Fact no.2: Když jsem se tady registroval, netušil jsem, že tu přezdívku bude někdy někdo vyslovovat nahlas takže žádná "správná" forma neexistovala a fonetické české čtení někteří používali dost dlouho (třeba Takeru). Nakonec se uchytila anglická výslovnost - sám ani nevím, jak k tomu došlo.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive