22.04.2015, 12:43
Tak... konečně přihlášeno, zaplaceno, formuláře účasti a ubytování vyplněny a odeslány, teď už jen přežít do července. Vloni to byla taková malá čtyřdenní ochutnávka, letos jedu na prvních 7 dní a 7 nocí (tedy odjíždím 8.7. ráno). Hlavním lákadlem jsou pro mě Ponícon a Potterlinie, opět budu především pendlovat mezi nimi.
Synchráponu ve Smetance se zúčastním, i když budu spíše posluchačem. Valnou většinu nocí jsem zticha, jen zřídka nahlas oddechuju a párkrát mi bylo řečeno, že jsem nesrozumitelně mluvil.
Honzdir: Já mám rozhodně o videa zájem. Jen doufám, že nedojde ke kolizi s jinou zajímavou přednáškou, pak bych potřeboval obraceč času nebo se naklonovat jako Pinkie.
Synchráponu ve Smetance se zúčastním, i když budu spíše posluchačem. Valnou většinu nocí jsem zticha, jen zřídka nahlas oddechuju a párkrát mi bylo řečeno, že jsem nesrozumitelně mluvil.
Honzdir: Já mám rozhodně o videa zájem. Jen doufám, že nedojde ke kolizi s jinou zajímavou přednáškou, pak bych potřeboval obraceč času nebo se naklonovat jako Pinkie.
In Equestria and Jamis we trust. Yay!
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫