26.04.2015, 21:17
Minetex: Jednoducho pretože väčšina kladných kreslených postáv má lepšie vlastnosti a povahu, než skutoční ľudia (aspoň čo sa môjho života týka). Kreslené postavy (nie všetky, ale veľa z nich) bývajú roztomilé, krásne a majú skvelú a charizmatickú osobnosť. (Skutočne, živí ľudia mi tak sympatickí niesú ). Dívame sa na ich dobrodružstvá, životné príbehy a cítime s nimi. Nezáleží na tom, či sú to postavy nereálne, takisto je im daná duša a osobnosť a ako som spomínala, mnohokrát lepšie než má väčšina reálnych ľudí, až by sa každý z ich dobrých vlastností mal učiť a je o to jednoduchšie si ich zamilovať. Ja si vždy želám, aby bol reálny svet a všetci ľudia takí ako v rozprávke a mali sa tak radi. To ma na rozprávkach a ich kladných postavách fascinuje, skutočné priateľstvo (aké v realite takmer ani neexistuje), túžba pomáhať, byť ku každému milý, verný a úprimný. Preto som fanúšik len protagonistov. Zlo obklopuje celý môj život, tak aspoň v rozprávkach nájdem pravé dobro. A preto sa vždy zamilujem skôr do kreslenej postavy než skutočnej.
LINKIN PARK + MY LITTLE PONY = The two things I live for
" 'Cause I'm only a crack in this castle of glass "
" 'Cause I'm only a crack in this castle of glass "