02.05.2015, 18:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.05.2015, 18:15 uživatelem ThePinkOne. Edited 1 time in total.)
Epizoda Super.. tak.. 8/10... konec mě docela naštval.. přesvědčí celou appleloosu a ještě zachrání život poníka před vězením... - Okej, now lets write about how they got No Reward (nemusela by být reward nutně CM.) for all that, not even one of them, and for bonus, AJ will be like a ....... to them. A přitom docela dost dobře bylo vidět, že by to jejich talent být mohl.
Celkově jsem čekal že nedostanou CM, a když ano, tak jen jedna. Když už to vypadalo že dostanou všechny, tak jsem se s tím smířil, protože jsem uplně vypadalo že to bude CM o pomáhání jiným s pochopením toho co jejich CM znamená a nemuseli by rušit CMC - pomáhali by ostatním.
To the Fun part..
Celkově jsem čekal že nedostanou CM, a když ano, tak jen jedna. Když už to vypadalo že dostanou všechny, tak jsem se s tím smířil, protože jsem uplně vypadalo že to bude CM o pomáhání jiným s pochopením toho co jejich CM znamená a nemuseli by rušit CMC - pomáhali by ostatním.
To the Fun part..
*searching* Found no results for „my personal talent" (yet)
Welp, they got it.. now i have nothing to write in here... Let's think about it and change it later.
And since.. Sunset probably won't be in season 5...
Sunset in season 6 pleease :3
Welp, they got it.. now i have nothing to write in here... Let's think about it and change it later.
And since.. Sunset probably won't be in season 5...
Sunset in season 6 pleease :3