05.05.2015, 15:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.05.2015, 15:17 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
(05.05.2015, 13:45)jaroslav Napsal(a): Jamis:
Mě není líto, že se ti libí. Každej má jinej vkus. Netřeba litovat vkus druhých.
Nevím na co jsi reagoval, protože to co popisuješ (hádání do krve a nadávání) jsem tu jaksi nepostřehl. Občas by ses měl zamyslet nad tím co píšeš, protože s oblibou přeháníš.
Ah, někdo nepoznal nadsázku

Ač se možná bude divit, zamýšlím se nejen nad tím, co tu píšu, ale taky co často slýchám od lidí na srazech: sekci hodnocení epizod dost lidí ignoruje, protože se dlouhodobě mění ve stejný styl diskuze, jaký vídáme pod novinovými články. Nejsem jediný, komu se to nelíbí, ale jeden z mála, který se ozve - tak nějak nejsem lhostejný k tomu, když místní diskuze znechucuje dojem z epizod nejen mě, ale i ostatním.
S oblibou nepřeháním - popisuju poměrně přesně svůj názor či dojem. Že je jiný než ten zde běžný, čili pohoršeně nadávací? No jo - je. Nechápu, co se na tom komu nelíbí - někdo, kdo kritizuje o106, nemá rád, když je jeho názor taky kritizován? To má smůlu no. A že si podle těch názorů, co sem kdo píše udělám obrázek i o něm samotném a podle toho se k němu chovám? Njn... hádej co - můj problém to není. Jak psaný, tak mluvený projev je vizitkou a obrazem každého jednotlivce a je jen na něm, jaký bude.
Shrnuto: nelíbí se někomu, že kritizuju žumpa-style názory? Eh... není to náhodou totéž, jakým stylem (nikoliv co) dotyčný píše sám o tom, co hodnotí?
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive