06.05.2015, 13:24
(05.05.2015, 23:11)Keranis Napsal(a): Aya: Jo jo, ty vtípky o Jidáši jsou boží Já jsem spíš mluvil o tom, jak všichni rozčíleně nadávají na Cermat místo co by přiznali, že jsou prostě na maturitu příliš blbí
Jo a ještě něco: Kdokoliv, kdo to stihnul v limitu, je vychloubačný šprt a mazánek a no-lifer a kdesi cosi... Já to stihnul za 45 minut, takže asi ani nejsem z téhle planety
Já taky nadávám a hodně :p Je mi upřímně jedno, jak je maturita těžká, štve mě, že se zaměřuje na věci, které už v životě nepoužiju. Když po mně někdo bude chtít zapojit zásuvku, bude mu jedno, jaké měl Jidáš příjmení nebo komu seděl na prsou havran
Mimochodem taky jsem stihnul v limitu. 58 minut
K výsledkům:
V češtině jsem si našel 28 bodů, u pár dalších si nejsem jistý a je mi to jedno, vše pod 5 beru
Sloh - úvaha "Sen o lidské nesmrtelnosti". Kromě toho, že nemám nadpis, protože mi název zadání přišel dostatečný a nejspíš jsem nepřišel s žádnou převratnou myšlenkou, to vidím dobře. Téma naprosto ideální, uvažoval jsem o něm už dřív i bez CERMATu.
Matiku jsem nekontroloval vůbec, ale jistý nejmenovaný člověk, který si mými výpočty dost pomohl, mě již informoval, že mi úplně stačí ta sportka na konci a já mu věřím :p
Praktická byla naprosto v pohodě. Měření zatěžovací charakteristiky lineárního zdroje (nejtěžší bylo zapamatovat si ten název, abych pak mohl informovat rodinu ). Mám všechno a vychází to, ale známky nám nikdo ještě nechce říct