07.05.2015, 18:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07.05.2015, 18:17 uživatelem Escaper. Edited 3 times in total.
Důvod úpravy: nejde mi udelat OT spoiler :'(
)
OT:
Jak tak koukam, nejsem jedinej TARC privrzenec.
Dneska se s trochou stesti vrhnu na tvorbu outfitu, ale nejspis bude potreba nekoho, kdo je schopnej a ochotnej obstojne zachazet s TS3, protoze jsem v nem absolutne zmatenej. Jsem zvyklej na skype. 
Videl bych to na casual outfit, ale kdyz uz, tak bych chtel stravit par chvil s cleny, ktere by to zajimalo v VR training, a nacvicily by se CQB, apod.
Samozrejme to by bylo jen tzv. tvrdy jadro a velitele platoon a squader. Zbytek by hral jak chtel, popr. by se spojil s nekym zkusenejsim a utvorila by se cvicna skupina.
Tak jo, dneska by to melo byt zalozeny, vse, jmeno, tag sem napisu.
Howgh!
Jak tak koukam, nejsem jedinej TARC privrzenec.

Videl bych to na casual outfit, ale kdyz uz, tak bych chtel stravit par chvil s cleny, ktere by to zajimalo v VR training, a nacvicily by se CQB, apod.
Samozrejme to by bylo jen tzv. tvrdy jadro a velitele platoon a squader. Zbytek by hral jak chtel, popr. by se spojil s nekym zkusenejsim a utvorila by se cvicna skupina.

Tak jo, dneska by to melo byt zalozeny, vse, jmeno, tag sem napisu.

Howgh!
Citace:Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! … Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput