10.05.2015, 14:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.05.2015, 15:13 uživatelem Ferraripony. Edited 4 times in total.
Důvod úpravy: odpověd pro dex
)
s tím ti neporazím, vždycky jsem ten hostel měl přes němce, který to letos nedělá a navíc to byl ten ve Stuttgartu. (nevím jestli je nějaký v Ludwigsburgu). Ještě k těm postelím, hostel je pro 4 lidí, Ibis jak jsem psal oficiálně pro dva ale na té 3 se dospělá osoba vyspí v pohodě. Ibis ve Stuttgartu je volný ještě
edit pro dexe:
nechávám to na vás, kdy. Osobně to začnu řešit po státnicích, rád bych to měl během června komplet (rozhodně nikomu nebráním zaplatit to dřív.)- řešením myslím, tak že obepíšu lidi, kteří ještě nezaplatili.
Platí se to mne na účet. instrukce v prvním příspěvku
P.S seznam v prvním příspěvku je momentálně neaktuální. na aktuální verzi ho dám společně s řešením plateb v červnu
edit pro dexe:
nechávám to na vás, kdy. Osobně to začnu řešit po státnicích, rád bych to měl během června komplet (rozhodně nikomu nebráním zaplatit to dřív.)- řešením myslím, tak že obepíšu lidi, kteří ještě nezaplatili.
Platí se to mne na účet. instrukce v prvním příspěvku
P.S seznam v prvním příspěvku je momentálně neaktuální. na aktuální verzi ho dám společně s řešením plateb v červnu