11.05.2015, 19:56
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.05.2015, 19:58 uživatelem tydlitele. Edited 1 time in total.
Důvod úpravy: zase pravopisná chyba...
)
A ticho po silných a až téměř sumarizujících slovech si dovolím přerušit svými dojmy z testu matematika plus.
Byla to celkem síla. Zdá se mi, že jsem to podcenil.
Úlohy složité nebyly. Jen jich bylo celkem dost. A pracných. A že bych vše stíhal se říci nedá.
S časem jsme u nás bojovali asi všichni.
Nějaké úlohy byly vážně nepěkné. Třeba úloha s výrazy A B C D a roznásobením mi přišla náročná na pozornost. A nemohu se ubránit dojmu, že jsem tam nějakou hloupu chybu udělal.
Naopak jsem byl celkem nadšený z konstrukce rovnoramenného trojúhelníku. Sice mi přemýšlení zabralo asi dvacet minut, ale ten pocit, když jsem to lousknul....
Že půjde o kolmost => Tháletovu kružnici jsem tušil od začátku, ale pořád mi to nemohlo dojít.
Psal ten test ještě někdo? Jak jste byli nadšení z obtahování propiskou?
Celkově ten test nebyl moc těžký, jen já i mí spolužáci jsme tragicky pomalí.
Byla to celkem síla. Zdá se mi, že jsem to podcenil.
Úlohy složité nebyly. Jen jich bylo celkem dost. A pracných. A že bych vše stíhal se říci nedá.
S časem jsme u nás bojovali asi všichni.
Nějaké úlohy byly vážně nepěkné. Třeba úloha s výrazy A B C D a roznásobením mi přišla náročná na pozornost. A nemohu se ubránit dojmu, že jsem tam nějakou hloupu chybu udělal.
Naopak jsem byl celkem nadšený z konstrukce rovnoramenného trojúhelníku. Sice mi přemýšlení zabralo asi dvacet minut, ale ten pocit, když jsem to lousknul....
Že půjde o kolmost => Tháletovu kružnici jsem tušil od začátku, ale pořád mi to nemohlo dojít.
Psal ten test ještě někdo? Jak jste byli nadšení z obtahování propiskou?
Celkově ten test nebyl moc těžký, jen já i mí spolužáci jsme tragicky pomalí.
Love and tolerate