26.05.2015, 15:25
Nom, co bych tak zase ve zkratce nezkratce řekl:
Když dala Pinkie Gummynu tu pusinku a vylétlo srdíčko, skoro jsem se neubránil "Awww"
Pěkná animace o historii Griffonstonu
Gummy baker is the best baker
Rainbow napodobující Twilight 11/10
Ta metalová or what kytara, když Gilda promluví nahlas
Flashback cuteness overload
Gilda držící PP a RD na laně, proti ní ta modla - Indiana Jones Mohla jen přehmátnou a tu věc chytit, nebo je rychle vytáhnout a skočit po ní. Je mi hrozně líto, že tam zapadla, snad o ní ještě uslyšíme. Lebka byla cool.
Na tohle by byla potřeba dvojepizoda, aby se využil celý potenciál. Fakt mě mrzí, že modla zmizela. Je to trochu blbý, snad ji pak někdy najdou
(Funny fact - v českých titulkách je jednou Twilight byl [hodný, už nevím co] a jednou místo Gildo! padlo Dost povedený [snad] překlep )
Dobrá epizoda, jen jsem úplně nepochopil, co vlastně vyřešily (PP a RD).
Když dala Pinkie Gummynu tu pusinku a vylétlo srdíčko, skoro jsem se neubránil "Awww"
Pěkná animace o historii Griffonstonu
Gummy baker is the best baker
Rainbow napodobující Twilight 11/10
Ta metalová or what kytara, když Gilda promluví nahlas
Flashback cuteness overload
Gilda držící PP a RD na laně, proti ní ta modla - Indiana Jones Mohla jen přehmátnou a tu věc chytit, nebo je rychle vytáhnout a skočit po ní. Je mi hrozně líto, že tam zapadla, snad o ní ještě uslyšíme. Lebka byla cool.
Na tohle by byla potřeba dvojepizoda, aby se využil celý potenciál. Fakt mě mrzí, že modla zmizela. Je to trochu blbý, snad ji pak někdy najdou
(Funny fact - v českých titulkách je jednou Twilight byl [hodný, už nevím co] a jednou místo Gildo! padlo
Dobrá epizoda, jen jsem úplně nepochopil, co vlastně vyřešily (PP a RD).