31.05.2015, 18:42
Citace:Ja už fakt neviem či tu niekomu robí problém slovenčina alebo len vytrhávate veci z kontextu a robite tu zo mna fanatika... troška na hlavu.Kdybych byl sám, asi bych si řekl, že jsem to mohl špatně pochopit. Ale, když takhle reaguje většina, tak fakt problém není v nás
Citace:Dám tu ešte jeden príklad a snád sa vam to už dostane do hlavy o čom tu píšem.Jestli jsem to nepochytil, tak sorry, ale nikde jsem neviděl nic o tom, že by urážel své fanoušky... Ano, vykašlal se na pony hudbu a na fandom, ale nikoho neurážel... Tím, že řekne, že se mu jeho původní hudba nelíbila a byla jednoduchá (někde jsem to četl), fakt neříká, že jsou všichni brony retardi atd. atd. atd.
Predstavte si hernu spoločnost ktorá vyrába stratégie... (bla bla bla) Stahujeme všetky svoje staré RTSky zo steamu a vypíname servri (torrenty stale žiju but who cares) a ešte na svojom twittery napíšu že všetci naši fanúšici su otravný autisticky faggoti... tak... ako... sorry že by som sa cítil z ich postoja trocha sklamaný.