19.06.2015, 11:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.06.2015, 11:22 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
(19.06.2015, 10:01)Cwossie Napsal(a): Ještě mě napadla Ashleigh Ball, kterou by teoreticky do Evropy mohly přitáhnout nasmlouvané koncerty s kapelou Zařídit dopravu třeba z UK nebo Německa už by bylo snazší...
Jak psal Melgarh - tenhle systém jsem taky chtěli využít, ale jak to není těsně (jako třeba návštěva Johna de Lancie v Praze, na kterou určitě nezapomenu), tak je to obvykle neproveditelné. Bohužel.
Citace:(19.06.2015, 10:00)Jamis Napsal(a): @Cwossie: GalaCon to jistí a myslím, že Tabitha tě taky ráda uvidí, když si vzpomene na CrystalFair, jakože si vzpomeneTys u toho nebyl, ale já bych daleko radši, kdyby zapomněla Jdu se zavrtat hodně hluboko
Asi ne u všeho, ale ten jeden moment si zapamatovali všichni - aby se na něj nezapomnělo, tak si ho připomeneme, ne? Je přece nač vzpomínat a nové zážitky už čekají
... prostě proto, že hosté se taky chtějí bavit a CrystalFair v tomhle namíchal poměrně hustou směs v podobně Anneli a Tabity. Tak výbušné to na CZQ nebude - přecejen jsme menší con
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive