06.10.2012, 18:13
(27.09.2012, 16:18)Blue Storm Napsal(a): Dneska před pár minutama,jsem si pustil televizi a co nevidím na Metropoli.
Moderátora,jak oznamuje divákům,že je na nějaké výstavě Cosplay.No a pak to začalo!.
Nejdříve se tam objevila jedna holčina,která se uvedla jako Fluttershy a za doprovodu remixu Love is in Bloom se pak objevil náš bronie Jamis se svojí Fluttershy.
Pro mne to bylo veliké překvapení,že jsem poprvé viděl na české televizi alespoň několika minutový spot s MLP příznivci a Jamisi?.Výýborný
hehe a teď si představ, že se sedím v práci a najednou mi ve velkém začnou chodit zprávy na mobil/ICQ/IRC ve stylu "jsem tě právě viděl v televizi..." lidí, co věděli, že jsem brony, bylo do té minimum a teď už se tím nemá jaxi cenu tajit
(27.09.2012, 17:46)kotja Napsal(a): Tak to je hustý. IMHO by ale Jamis měl stát blíž holícímu strojku.
Pravda, ale s rychle rostoucími vousy toho bohužel moc nezmůžu... oholil jsem se ten den ráno těsně před odchodem na IstroCon, jak jen to šlo a tenhle rozhovor byl natočený někdy odpoledne. A riskovat, že mě někdo v kostýmu vyfotí, jak se holím, se mi moc nechtělo
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive