26.07.2015, 13:42
Woooooooooohooooooooooo!!! Hádejte, kdo je zpátky z třítýdenního tábora?!? SecreterceS!
Zatímco jsem na táboře kácela stromy a pořizovala kůly (a postrádala denní přísun wifiny), tady se zjevila jednak nová písnička od Mandoponyho "Noticed", který tvrdil, že už další dělat nebude
, jednak je tu konečně čtvrtý díl, Smike a TryHardNinja opět společně zapracovali a vytvořili Loutkářovu píseň ("The Puppet Song", ale já jí radši říkám česky).
Copak celý svět čekal na to, až odjedu na tábor?!
Mimoto:
Zatímco jsem na táboře kácela stromy a pořizovala kůly (a postrádala denní přísun wifiny), tady se zjevila jednak nová písnička od Mandoponyho "Noticed", který tvrdil, že už další dělat nebude

Copak celý svět čekal na to, až odjedu na tábor?!
Mimoto:
- nikde jsem si tu nevšimla písničky Make this puppet proud, a ta je přitom tak smutná...
- četla jsem nějaké debaty o složitosti dílů. Já osobně si myslím, že [spoiler: FNAF3 je dost jednoduchá, ale zase nám poskytuje nový pohled na celý příběh, vyvolala polemizaci o počtu obětí... FNAF1 je na pohled snadná, ale člověk se musí naučit hospodařit s energií (anebo vypnout větrák, ale to se zřejmě nedá). FNAF2 mi přijde dost těžká, protože přece jen - tři průchody do kanceláře, mnoho místností, mnoho robotů s mnoha způsoby chování, hudební skříňka, rozrušující minihry (neříkejte, že když jste dohráli minihru, nezůstala vám v hlavě přes další noc)... No a FNAF4 jsem zatím viděla jen v jednom let'splay, takže zatím moc nemám názor. Dost mě vyděsily minihry (You're broken. We're still with you. Do you still believe it?
) a zaujalo mě, že se tu dá pohybovat, jste v normálním domku, a znova je tu větrák!!!]
Laughter is not the opposite of sadness.
Happiness is the opposite of sadness, all right?
Laughter is a reaction. It’s free to exist in both.
– Daniel Sloss
Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa.
Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života.
Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech.
Happiness is the opposite of sadness, all right?
Laughter is a reaction. It’s free to exist in both.
– Daniel Sloss
Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa.
Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života.
Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech.