27.07.2015, 15:27
(27.07.2015, 09:25)Jeryk Napsal(a): btw, sice to je ještě daleko, ale jak teď MS představil HoloLens s promítáním v reálném čase, například MC, nebyl by špatný nápad tam naprogramovat třeba i poníka když si to představíte, nasadíte si brýle a v tu ránu vám bude po domě běhat nějaká Twilight
Nebylo by ono o hodně lepší mít v domě nainstalované, dnes již funkční, 3D holografické projektory viditelné pouhým okem, které by byly vzájemně propojené pomocí serveru? V tom serveru by byla AI aplikace, do které by se programovaly už jen znaky. Například tam dát 3D model, třeba ze SFM, ty jsou velmi dobře propracované a poté už jen naprogramovat vzorec chování?
Následně by se dal zavést slovník pojmů, výrazů a frází, který by má Waifu (AJ, Tia, FS) používala logicky. Zavést výšku hlasu a tóny při mluvě. Například české a anglické tóny při otázce se poměrně liší.
A já bych si své waifu rozhodně dal v češtině. Jen ne s tak de***ním dabingem, jako udělal Barrandov. Ale tu výšku hlasu bych AJ a Celestii nechal, moc se mi líbí, i když úplně stejně se mi líbí i ty originální hlasy. Jen Fluttershy bych asi nechal pouze ten originální.
A poté by se hodily ještě bezdrátové rukavice, nebo i celý oblek, které by pomocí slaboučkých elektrických signálů simulovaly odpor při doteku, pocit při hlazení sametové srsti, pocit tulení se k měkkoučkému tělu a poníkovo teplo.
Samozřejmě to vše jen s Vaší integrací. Takže byste se museli poníka nejdřív dotknout, aby jste to ucítili, pohladit ho, abyste ucítili jeho nádhernou sametovou srst a přitulit se k němu abyste mohli objímat jeho měkkoučké tělo a cítit jeho teplo.
Ve jménu vychcanosti! — In Nomine Callidae!