27.07.2015, 15:27
(27.07.2015, 09:25)Jeryk Napsal(a): btw, sice to je ještě daleko, ale jak teď MS představil HoloLens s promítáním v reálném čase, například MC, nebyl by špatný nápad tam naprogramovat třeba i poníkakdyž si to představíte, nasadíte si brýle a v tu ránu vám bude po domě běhat nějaká Twilight

Nebylo by ono o hodně lepší mít v domě nainstalované, dnes již funkční, 3D holografické projektory viditelné pouhým okem, které by byly vzájemně propojené pomocí serveru? V tom serveru by byla AI aplikace, do které by se programovaly už jen znaky. Například tam dát 3D model, třeba ze SFM, ty jsou velmi dobře propracované

Následně by se dal zavést slovník pojmů, výrazů a frází, který by má Waifu (AJ, Tia, FS) používala logicky. Zavést výšku hlasu a tóny při mluvě. Například české a anglické tóny při otázce se poměrně liší.
A já bych si své waifu rozhodně dal v češtině. Jen ne s tak de***ním dabingem, jako udělal Barrandov. Ale tu výšku hlasu bych AJ a Celestii nechal, moc se mi líbí, i když úplně stejně se mi líbí i ty originální hlasy. Jen Fluttershy bych asi nechal pouze ten originální.

A poté by se hodily ještě bezdrátové rukavice, nebo i celý oblek, které by pomocí slaboučkých elektrických signálů simulovaly odpor při doteku, pocit při hlazení sametové srsti, pocit tulení se k měkkoučkému tělu a poníkovo teplo.
Samozřejmě to vše jen s Vaší integrací. Takže byste se museli poníka nejdřív dotknout, aby jste to ucítili, pohladit ho, abyste ucítili jeho nádhernou sametovou srst a přitulit se k němu abyste mohli objímat jeho měkkoučké tělo a cítit jeho teplo.