28.07.2015, 02:53
Mayshi: Pastelovou celou hlavu moc nedoporuuji... Znám lidi co za to dají i 3000Kč za jedno sezení a do týdne a půl to mají prostě pryč.... A jdou takhle u dvakrát do měsíce a mají s toho prostě zničené celé vlasy... To už si raději pořiď tu paruku kde ti překrásně a na furt vydrží ten odstín a nebudou s tím žadné starosti a podobně... Navíc ti to ani nezničí vlasy... To už by kdyby něco bylo lepší si udělát třeba blond vlasy a do toho pasteloví melír Vypadá to krásně a neničí to tolik vlasy.... Sama jsem jednou celou hlavu pastelově zkoušela a mé vlasy se zpamatovávaly přes rok.... Je to sice moc pěkné, ale jak se díky tomu opravdu extrémně namáhají vlasy tak to za to opravdu nestojí.... Sice tě od toho odradit nechci... Klidně do toho jdi, ale není to jenom tak... Ber v potaz, že za pár dní to budeš mít hnedka pryč... A kolik peněz se do toho dá :/
Kup si paruku nebo nákou jinou variantu než tohle Je přeci i tolik jiných krásných možností co by ti mohlo slušet Mám třeba kamarádku co má půlku hlavy zrzavou a druhou tmavě hnědou a do scene sestříhané Opravdu také moc pěkné :3 hih :3 Snad ti táhle má rada také pomůže v rozhodnutí Ale ber, že paruka ti vydrží déle dokud nezačne prosvítat
Kup si paruku nebo nákou jinou variantu než tohle Je přeci i tolik jiných krásných možností co by ti mohlo slušet Mám třeba kamarádku co má půlku hlavy zrzavou a druhou tmavě hnědou a do scene sestříhané Opravdu také moc pěkné :3 hih :3 Snad ti táhle má rada také pomůže v rozhodnutí Ale ber, že paruka ti vydrží déle dokud nezačne prosvítat
ŽÍT SVŮJ SEN A NEZAPOMÍNAT I NA SEBE SAMÉ JE DŮLEŽITÉ, ALE NESMÍM ZAPOMÍNAT I NA POVINNOSTI A, ŽE NIKDY NESMÍM PŘEHÁNĚT.
Moje MLP Sbírka: >>> ZDE <<<
Moje sbírka momentálně činí přes 1410 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/
FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->
Moje MLP Sbírka: >>> ZDE <<<
Moje sbírka momentálně činí přes 1410 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/
FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->