10.10.2012, 17:59
(03.06.2012, 11:57)Refly Napsal(a): Já jsem nad tím nikdy moc nepřemýšlel co bych chtěl v dalších dílech vidět. Vzhledem k tomu, že mam nejraději Twilight a ta je vidět "poměrně často" (např. oproti Luně), tak jsem tak nějak spokojený.S těmi značkami naprosto souhlasím. Co bych rád viděl v dalších dílech? Tomuhle seriálu nejde nic vytknout. Každý díl je super. Najdeme zde dobrodružství, někdy nějaký problém a pravé přátelství. Je to ideální seriál jak pro děti, tak i pro nás starší. Možná bych lae jednu připomínku přeci měl. Chceme více dílů! A Refly má pravdu. Nesmí být konec!
Ale alespoň zareguji na to, co jsi napsal:
...že bych rád viděl trochu více princeznu Lunu...
Naprostý souhlas...
...kde by se už Swetty Belle,Scootaloo a Apple Bloom dočkaly svých vysněných Cutie Mark...
Tohle bych nerad viděl, protože právě to, že nemají Cutie Mark do značné míry ovlivňuje jejich chování a tedy nálpň epizod. Pokud už by je měly, tak to bude už někdo jiný s jiným chováním. Už to nebudou Cutie Mark Crusade... Pokud je mají získat tak možná až tak v předposledním díle celého seriálu...
...Ale to bych očekával až ke konci celé ságy,kdy by se Celestia s pomocí Luny a Mane6 utkaly o záchranu Equestrie s nějakým fakt mocným padouchem...
Ne, nesmí být konec...!
Tady se nachází obrázky poníků, které kreslí moje mladší sestra.
Snad se vám obrázky budou líbit.
Děkujeme za komentáře.
Snad se vám obrázky budou líbit.
Děkujeme za komentáře.