(10.10.2012, 19:33)AverageHanzo Napsal(a): S tablety bych to zas TAK černě neviděl, já ten svůj mám za něco mezi 500-1000 kč, i když pravda, že ty bys asi chtěla něco pořádného, co?
A PS mi přijde možná trochu přehnaný, možná by bylo spíš první lepší vyzkoušet něco jako SAI nebo Open Canvas.
Navrhl bych možná i GIMP, který je kompletně free, s tím jsem ovšem nějak moc nemám zkušenosti, takže nevím jak dobrý je.
S tabletem to opravdu černě vidím, na brigádu není žádný čas a rodiče mi na to nedají... musím šetřit i na to abych se z Brna z intru nějak dostalo domů
GIMP jsem jednu chvíli mělo, ale byl tak šíleně chaotický, že jsem se v něm nic nenaučilo a vše, co mi z toho vylezlo bylo jen náhodou. PS se učíme ve škole a přijde mi zatím jako nejlepší grafický program, co jsem kdy vidělo chtělo bych jej prozkoumat pořádně... jenže má pro mě jeden obrovský háček... a to je cena... taky by se mi líbilo vlastnit Adobe Illustrator se kterým si taky už hodně rozumím, abych mohlo udělat nějaký ten svůj vector
(10.10.2012, 19:44)Dumbass_CZ Napsal(a): Uaaaaaaaa. Nakresli mi něco, nakresli mi něco, nakresli mi něco, plosíííííííííííííííííím, smutně koukám
Klidně ti něco nakreslím, jen mi pověz co by si si představoval