15.09.2015, 14:04
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.09.2015, 14:07 uživatelem D.K.. Edited 2 times in total.)
Jak jsem sháněl ty MLP Kinder vajíčka a nikde jsem je nemohl najít, tak už jsem to pomalu vzdal. To si takhle teď jdu ve vesnici do samoobsluhy a co tam nemají? Stojan s Kinder vajíčky a na něm obrázek MLP. Super, říkám si. Koupím jich rovnou 6. Dojdu domů, otevřu první a je v něm nějaká plastová pi**vina. Nějaký zajíc či co. Si říkám, že možná nějaký zbytek na stojanu. Rozdělám zbylých 5 a v každém nějaká plastová pi**vina, nikoli MLP figurka.
(čokoláda navíc hnusná, takže maximálně skončí v nějaké bábovce. Za mých mladých let chutnaly ty vajíčka líp a byly tam lepší a kvalitnější hračky. Pche!)
Kašlu na figurky. Kašlu na společnost. Kašlu na obchodní řetězce. Kašlu na všechno. Má víra v lidstvo je ztracena...
(čokoláda navíc hnusná, takže maximálně skončí v nějaké bábovce. Za mých mladých let chutnaly ty vajíčka líp a byly tam lepší a kvalitnější hračky. Pche!)
Kašlu na figurky. Kašlu na společnost. Kašlu na obchodní řetězce. Kašlu na všechno. Má víra v lidstvo je ztracena...