22.09.2015, 13:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.09.2015, 13:21 uživatelem Rainfall. Edited 1 time in total.)
Tak včera, to byl zážitek teda.
První imatrikulace, čekám, že tam tak hodinu budu. A oni přijdou, řeknou slib, vyberou jednu studentku, co řekne, že slibuje a jde se do prčič! Teda, první ten list, ale stejně, jde se do prčič! (a já si myslel, že si Discordian dělá srandu
)
Každopádně první přednáška pohodová, začala tím, že profesorka hledala dobré místo v učebně, kde nebyl vydýchaný vzduch a hledání světelných vypínačů.
A nakonec dvouhodinové čekání ve frontě na průkazku
Každopádně, i my jsme dneska zjistili, že jedna přednáška, která byla daleko jak sviň, dneska nakonec nebyla
Ale nevadí, nakoupil jsme si, a jsem brzo na koleji, kde jsem zase osamocen.
Kera: Japanistiku, furt ti to říkám!
A ano, taky na fildě, akorát v Brně.
První imatrikulace, čekám, že tam tak hodinu budu. A oni přijdou, řeknou slib, vyberou jednu studentku, co řekne, že slibuje a jde se do prčič! Teda, první ten list, ale stejně, jde se do prčič! (a já si myslel, že si Discordian dělá srandu
)Každopádně první přednáška pohodová, začala tím, že profesorka hledala dobré místo v učebně, kde nebyl vydýchaný vzduch a hledání světelných vypínačů.

A nakonec dvouhodinové čekání ve frontě na průkazku
Každopádně, i my jsme dneska zjistili, že jedna přednáška, která byla daleko jak sviň, dneska nakonec nebyla
Ale nevadí, nakoupil jsme si, a jsem brzo na koleji, kde jsem zase osamocen.Kera: Japanistiku, furt ti to říkám!
A ano, taky na fildě, akorát v Brně.
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.