17.10.2015, 17:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.10.2015, 18:00 uživatelem jensy007. Edited 1 time in total.)
No teda, vás tam bylo pak ještě víc? A já už tam nebyl... - Ferraripony, Quint-t-W - snad dorazíte i příště, ať se seznámíme.
Sraz (první část, na které jsem byl) jsem si užil, bylo to příjemné zpestření konce týdne.
Připomenutí pro zájemce - nenech si ujít přání k 60. narozeninám s poníky (Mane6) v šalině "Řekni to v tramvaji" (tramvaj K2R, ev.č. 1049)!
Kde se tramvaj pohybuje, najdete na stránkách www.iris.bmhd.cz (zadejte evidenční číslo vozu).
Každý vzkaz bude v tramvaji vystaven po dobu 14 dnů! (zdroj: dpmb.cz) - tedy tento jen do konce října!
Nápověda:
Sraz (první část, na které jsem byl) jsem si užil, bylo to příjemné zpestření konce týdne.
Připomenutí pro zájemce - nenech si ujít přání k 60. narozeninám s poníky (Mane6) v šalině "Řekni to v tramvaji" (tramvaj K2R, ev.č. 1049)!
Kde se tramvaj pohybuje, najdete na stránkách www.iris.bmhd.cz (zadejte evidenční číslo vozu).
Každý vzkaz bude v tramvaji vystaven po dobu 14 dnů! (zdroj: dpmb.cz) - tedy tento jen do konce října!
Nápověda:
Nejčastěji mě můžeš potkat tady:
1. Scuky v Brně
2. Olomócky sčoche
3. Ponyhoof
Aktuální oblíbené hry: My Little Pony (Android Game) - můj kód: 30dd0 | SF Game
1. Scuky v Brně
2. Olomócky sčoche
3. Ponyhoof
Aktuální oblíbené hry: My Little Pony (Android Game) - můj kód: 30dd0 | SF Game