04.11.2015, 08:03
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.11.2015, 08:05 uživatelem Cwossie. Edited 3 times in total.)
(03.11.2015, 11:56)Jamis Napsal(a): @Cwossie: tak hlavně je potřeba brát ohled na text v záhlaví:
Dost proto, že mnoho těch symptomů odpovídá i jiným věcem - nedá se to jen tak snadno zjednodušit. Jde pouze o vyšší pravděpodobnost:
Původně před těmi pár měsíci mě to trochu trápilo, nicméně... V tomhle věku už si nějakou diagnostiku dělat nenechám, ono ve výsledku je to úplně jedno. Svoje omezení/problémy ohledně sociální interakce už nějakou chvíli znám, dokážu rozumně fungovat ve společnosti, kde vím, že snesou nějakou tu výstřednost. To, že většinová společnost má ze mě spíš srandu (nespočet situací, kdy jsem něco řekla nebo udělala a ostatní se na tom bavili ještě týden, nebo jsem přispěla do diskuse a totálně ji zabila, protože to pro ostatní bylo úplně mimo mísu), už jsem pochopila, a proč přesně se to děje nebo co dělám v jejich očích "špatně", to asi beztak nezjistím.
Jo, a u toho testu v češtině mě nějak přešla chuť pokračovat u otázky č. 6: "Máš odlišný pohled na to, co je přitažlivé na opačném pohlaví?"