12.11.2015, 08:32
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.11.2015, 08:46 uživatelem Mácaman. Edited 2 times in total.)
Tak jsem zas měl jednou v knihovně štastnou ruku. Obě knihy jsou skvělé, přečteno tak říkajíc jedním dechem. Obě knihy napsali mistři svého oboru a obě mají něco společného - prolínání našeho světa s fantasy světem:
Oceán na konci uličky (Neil Gaiman) - dospělý muž se vrací na místo svého dětství a začíná si vzpomínat na věci, na které dávno zapoměl.....
Ztracená brána (Orson Scott Card) - zde je to opačně, dospívající chlapec z rodiny bohů/mágů utíká do našeho světa. malý spoiler - pro fanoušky Lokiho téměř povinná četba
Obě knihy můžu doporučit k zapůjčení nebo zakopupení . Je to i skvělý vánoční dárek pro někoho kdo hodně čte a má rád fantasy.
Oceán na konci uličky (Neil Gaiman) - dospělý muž se vrací na místo svého dětství a začíná si vzpomínat na věci, na které dávno zapoměl.....
Ztracená brána (Orson Scott Card) - zde je to opačně, dospívající chlapec z rodiny bohů/mágů utíká do našeho světa. malý spoiler - pro fanoušky Lokiho téměř povinná četba
Obě knihy můžu doporučit k zapůjčení nebo zakopupení . Je to i skvělý vánoční dárek pro někoho kdo hodně čte a má rád fantasy.
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Moje literární tvorba
Love and Tolerate