13.12.2015, 19:38
Hurray! Už jsem konečně doma. I mean. Boooh , jsem zase doma .
Tak 2. Zimní Karaoke byla fakt vydařená.Užil jsem si to stejně jako na Czequestrie.Na pre-party až tak ne, tam mi chyběli ještě pár lidí kteří bohužel nemohli dorazit.Ale v sobotu už to bylo skvělé.Potkal jsem tam mnoho lidí, které už nějakou dobu znám.Dokonce už i nové tváře ( pro mě )se také objevili.
První věc chci poděkovat Honzdira za přespání.U tebe to bylo fakt super (až na to že první den se mi blbě spalo
) ,káva byla skvělá, Steven universe jsem škoda nedokoukal ale to dokoukám doma a prostředí byla nejlepší.Potom chci poděkovat Wander Foxe za přepravu. Cwossie za ... ehem , všechno
.DoktorPetr za pokec ( dlužím ti facku za "děcko").Šárka za pomoc s make-upem.Danny Brightwing za BEST BEST BEST BEST BEST drawing ever.Secret Void za půjčení sobího rohu.Darma za pokec, vůbec jsem nečekal to, že tebe potkávám poprvé v životě, ale s tebou jsem si popovídal jako na kamaráda který znám už dlouhou dobu.
(Omlouvám se kdybych se na někoho zapomněl)
Děkuju Jita32 , jsem strašně rád , že se ti líbí moje psaníčko.Mám z toho strašné nadšení že se ti líbí i psaníčko i ouška. Doufám že se taky začneš cosplayovat s těma ouškama
.
Děkuji všem že se vám můj cosplay Gildy líbil
.
Karaoke byla fakt super jako vždycky.
Nemohu se zas dočkat na další sraz.
Tak 2. Zimní Karaoke byla fakt vydařená.Užil jsem si to stejně jako na Czequestrie.Na pre-party až tak ne, tam mi chyběli ještě pár lidí kteří bohužel nemohli dorazit.Ale v sobotu už to bylo skvělé.Potkal jsem tam mnoho lidí, které už nějakou dobu znám.Dokonce už i nové tváře ( pro mě )se také objevili.
První věc chci poděkovat Honzdira za přespání.U tebe to bylo fakt super (až na to že první den se mi blbě spalo

(Omlouvám se kdybych se na někoho zapomněl)
Děkuju Jita32 , jsem strašně rád , že se ti líbí moje psaníčko.Mám z toho strašné nadšení že se ti líbí i psaníčko i ouška. Doufám že se taky začneš cosplayovat s těma ouškama

Děkuji všem že se vám můj cosplay Gildy líbil

Karaoke byla fakt super jako vždycky.
Nemohu se zas dočkat na další sraz.