15.01.2016, 14:02
Včera mi byl přidělen knihovací kód - nevím jestli se smát nebo brečet nad tím překladem, neb se jednalo o letenku ČSA (konkrétně Praha - Amsterdam na Heart's Warming con)...
@Tom0147: jop chybíš tu nejenom mě, tak se ti to pokoušíme nepřímo naznačit, že občas tě rádi neformálně uvidíme
@Macaman: Vyhodit pojistky se dají lecčemu, často i omylem naštěstí alespoň v tomto odvětví funguje státní úřad tak jak má.
@Tom0147: jop chybíš tu nejenom mě, tak se ti to pokoušíme nepřímo naznačit, že občas tě rádi neformálně uvidíme
@Macaman: Vyhodit pojistky se dají lecčemu, často i omylem naštěstí alespoň v tomto odvětví funguje státní úřad tak jak má.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive