31.01.2016, 19:17
Konečně doma únava dosahuje kritických hodnot, ale spokojenost taktéž. Snad jen mi letos připadlo, že PragoFFest uběhl mnohem rychleji, než jindy - přičítám to ale spíš množství času stráveného přípravou přednášek
Takže... díky! Tomovi a ostatním za přípravu linie a taktéž všem účastníkům - moc rád jsem vás zase viděl a strávil víkend mezi lidmi stejné krevní skupiny dejte vědět sem do vlákna, jak se líbili vám - myslím, že Tom i ostatní se těší na každou reakci.
Proteď mizím spát a ostatním přeji klidnou noc bez chrápacího surround zvuku
Takže... díky! Tomovi a ostatním za přípravu linie a taktéž všem účastníkům - moc rád jsem vás zase viděl a strávil víkend mezi lidmi stejné krevní skupiny dejte vědět sem do vlákna, jak se líbili vám - myslím, že Tom i ostatní se těší na každou reakci.
Proteď mizím spát a ostatním přeji klidnou noc bez chrápacího surround zvuku
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive