01.02.2016, 20:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 01.02.2016, 20:03 uživatelem Power PoNy. Edited 2 times in total.)
Já jsem si také Pragoffest moc užil byla super atmosféra super lidi super cospleye super přednášky.
Všem které jsem nově potkal moc děkuju ste úžasní ! A těm které už sem znal to připomínat nemusím.
Dále se omlouvám jednomu Broníkovi který mi slíbil hru v těch pony kartičkách měl jsem se ti v sobotu připomenou jenže mi nějak nevyšel čas. Přišlo mi, že sobota uběhla mnohem rychleji než pátek.
Všem děkuju za super přednášky ! A velký dík také organizátorům.
A nakonec Jamisovi za to, že mě uvrtal do přednášky na festival fantazie. Budu se snažit udělat to co nejlépe....
Dokonce přemýšlím i o nějakém cospleyi.
Všem které jsem nově potkal moc děkuju ste úžasní ! A těm které už sem znal to připomínat nemusím.
Dále se omlouvám jednomu Broníkovi který mi slíbil hru v těch pony kartičkách měl jsem se ti v sobotu připomenou jenže mi nějak nevyšel čas. Přišlo mi, že sobota uběhla mnohem rychleji než pátek.
Všem děkuju za super přednášky ! A velký dík také organizátorům.
A nakonec Jamisovi za to, že mě uvrtal do přednášky na festival fantazie. Budu se snažit udělat to co nejlépe....
Dokonce přemýšlím i o nějakém cospleyi.