16.10.2012, 19:40
(16.10.2012, 18:57)Frolda Napsal(a): Plobo, zeptám se, četl jsi opravdu celý můj příspěvek?...Samozřejmě četl, a asi jsi můj post špatně vyrozuměl - nenarážím na tebe, naopak, tvé jednání schvaluji. Celý post vlastně nebyl vůbec mířen na tebe, spíše na ostatní zúčastněné (každá část volně cituje a naráží na někoho jiného).
Damaela jsem nebránil teď před tebou, ale cca před měsícem v jeho threadu, kde se představoval, ostatní ho rychle shodili (a bylo tam i pár nepěkných urážek) a já se na rovinu ozval, že to chování bylo nepřípustné a nefér.
A tvé nároky na "štábní kulturu" jsou vesměs v pořádku - v pořádku není to, jak se někteří (ne)snaží naučit tu kulturu někoho, kdo ji neovládá, a začnou ho urážet.
(Also, tvé porovnání světového řečnictví s bronies.cz, akorát v psané podobě, zavání silným elitismem, ale chápu, že tak jsi to nemyslel.)
(16.10.2012, 19:01)Antošík Napsal(a): Lidi, love and tolerate . Tím bychom se měli alespoň trochu řídit. Čím více lidí, tim více názorů a tedy potencionálních konfliktů, ale zkuste se chovat co nejpříjemněji k ostatním.
(09.09.2012, 17:34)Antošík Napsal(a): Hele, snažil sem se ti to dát jasně najevo ale - neser se do nás.I rest my case.
Drakasine, chápu.