13.02.2016, 20:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.02.2016, 17:19 uživatelem Tiny Creature. Edited 5 times in total.)
Z úplným překlad komixů, to začalo před 2/3 lety. To jsem byla na Bronies stránkách jen tak pár týdnů a dostala jsem se ke komixům. Napadlo mě: "Proč to nezkusit?"
Jinak pokud vás zajímá, proč jsem začala překládat Avatara.
Všechno to začalo, když mě o překlad toho poprosil můj brácha. To on mi ten komix ukázal a dal mi i originál. Původně to měl být překlad jen pro soukromé účely, ale mě to nedalo a zkusila jsem to sem nahrát. + díky tomu, že to nahrávám sem, mi dává náboj to překládat.
Jenom doufám, že se ten komix líbí a že to nebyl krok vedle. Napadlo mě, že bych možná přeložila a nějaké další non-pony komixy, ale to si ještě rozmyslím.
Jinak pokud vás zajímá, proč jsem začala překládat Avatara.
Všechno to začalo, když mě o překlad toho poprosil můj brácha. To on mi ten komix ukázal a dal mi i originál. Původně to měl být překlad jen pro soukromé účely, ale mě to nedalo a zkusila jsem to sem nahrát. + díky tomu, že to nahrávám sem, mi dává náboj to překládat.
Jenom doufám, že se ten komix líbí a že to nebyl krok vedle. Napadlo mě, že bych možná přeložila a nějaké další non-pony komixy, ale to si ještě rozmyslím.
Jsem klisna s duší dračí.