23.02.2016, 22:14
Občas si vzpomenu na nějaký film, který jsem viděl lidi na internetu zmiňovat a tak, ale jsem se na to nikdy nepodíval dokud jsem si na to nevzpomněl. Dneska to byl Fight Club. Začal jsem to sledovat se zvědavým skepticismem (aneb co na tom lidi vidí, podobně jako jsem to udělal s MLP, a toho taky nelituju), ale plně jsem si to užil, a byl to dobrý mindfuck. Část mě by taky toužila po nějakém takovém dobrodružství, ale zároveň vím, že život není film a pomoct a vybít se může člověk i jinak (proto se třeba těším na Galacon).
Každé takové dílo mi přinese nějakou jinou, nepovšimnutou perpektivu, nebo myšlenky, které si neuvědomuju. Pak mě dojde, že jsem zase o něco méně zkostnatělý - místo hraní mých obvyklých her a sledování obvyklých seriálů zkusím něco nového, a je to svěží pocit, kulturní obohacení. Jsem rád, že to občas dělám.
Většinou jsem moc uzavřený, abych svoje pocity z něčeho takhle plně vypsal, ale uspokojení z poznání něčeho nového mi navodí náladu a sebevědomí se o ně podělit. Není to příliš vzácné, ale když už to takhle je, tak jsem si myslel, že bych to vypsal.
Každé takové dílo mi přinese nějakou jinou, nepovšimnutou perpektivu, nebo myšlenky, které si neuvědomuju. Pak mě dojde, že jsem zase o něco méně zkostnatělý - místo hraní mých obvyklých her a sledování obvyklých seriálů zkusím něco nového, a je to svěží pocit, kulturní obohacení. Jsem rád, že to občas dělám.
Většinou jsem moc uzavřený, abych svoje pocity z něčeho takhle plně vypsal, ale uspokojení z poznání něčeho nového mi navodí náladu a sebevědomí se o ně podělit. Není to příliš vzácné, ale když už to takhle je, tak jsem si myslel, že bych to vypsal.
[19.2.2012 20:06:21] : Jsem dneska zkouknul první epizodu My Little Pony: FiM
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od bloodorangepancakes
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od bloodorangepancakes