03.04.2016, 11:51
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.04.2016, 12:08 uživatelem DoktorPetr. Edited 1 time in total.)
Teď mě napadá, že když jsme večer šli po těch kolejích přes přejezd a jelo auto, tak jak zpomalovalo, tak mě nenapadlo nic lepšího než ještě proběhnout. Twl, teď si říkám, že kdyby mě srazilo a bylo to někde ve zprávách, co by tam asi bylo... Auto srazilo na železničním přejezdu chodce?
Dostal mě FrosterDune, jak pořádně nikoho neznal na sraze, ukáže na Divočáka a tak nervózně se zeptá: "T-to je Hondir?" Prý ta reakce: "Ne, to je kre*én Divočák, Honzdir by nevytáhl pr*el z Prahy kvůli nějakému takovému srazu
Si říkám, mě to fakt přišlo jako blbý vtip... Jdeme tak k Šantovce a bereme to přes náměstí. *Už nevím kdo*: Nebyl tady náhodou Mekáč?" a10 se zamyslí a odpoví: "No, ale teď z toho udělali drogérku." Samo o sobě mi to přijde vtipné, tak to sem dávám
Opakovaná hláška "... Já chci Honzdirův kabát"
Asi Froster: "Light postav se."
*Light se postaví*
Light: "Vidíte, plochá jako prkno"
Froster: "...Naleštěný prkno"
Doktor: "Ty vole další taková... Mám malý kozy, velkou pr*el, mám hnusné nohy... "
Obecně Frosterova mluva je hláška sama o sobě: "Pjdel, Honzdij, Pjosím, Doktoj" ... Je to strašně vtipný a roztomilý.
Bavíme se s Frosterem o možnosti vykolejení vlaku. (Hláška zkopírována od Martina Roty, pokud znáte)... Já: "Týdně seškrábnou z předku Pendolína víc mozkové hmoty, než má celý TVTwixx v hlavě."
U jídla v Ťamanů:
Tadys: "Doktore, ty jsi tak krásný..."
Doktor: "Fajn, už nebudu... Dojedl jsem."
a10: "Ty už to fakt nebudeš?"
Doktor: "Ku*va ten blbec mi zkazil chuť k jídlu kecama o mně."
To jak jsem přišel na sraz a místo toho, abych se přivítal jsem pár metrů od vás to stočil k bankomatu... Ještě teď mě to rozesmívá
Snad něco z toho pobavilo nejen mě. Já byl ve fakt dobré náladě a tak mě pobavila každá hovadina. Sraz prostě byl super. Snad si to zopakujeme v tak hojném počtu.
Dostal mě FrosterDune, jak pořádně nikoho neznal na sraze, ukáže na Divočáka a tak nervózně se zeptá: "T-to je Hondir?" Prý ta reakce: "Ne, to je kre*én Divočák, Honzdir by nevytáhl pr*el z Prahy kvůli nějakému takovému srazu
Si říkám, mě to fakt přišlo jako blbý vtip... Jdeme tak k Šantovce a bereme to přes náměstí. *Už nevím kdo*: Nebyl tady náhodou Mekáč?" a10 se zamyslí a odpoví: "No, ale teď z toho udělali drogérku." Samo o sobě mi to přijde vtipné, tak to sem dávám
Opakovaná hláška "... Já chci Honzdirův kabát"
Asi Froster: "Light postav se."
*Light se postaví*
Light: "Vidíte, plochá jako prkno"
Froster: "...Naleštěný prkno"
Doktor: "Ty vole další taková... Mám malý kozy, velkou pr*el, mám hnusné nohy... "
Obecně Frosterova mluva je hláška sama o sobě: "Pjdel, Honzdij, Pjosím, Doktoj" ... Je to strašně vtipný a roztomilý.
Bavíme se s Frosterem o možnosti vykolejení vlaku. (Hláška zkopírována od Martina Roty, pokud znáte)... Já: "Týdně seškrábnou z předku Pendolína víc mozkové hmoty, než má celý TVTwixx v hlavě."
U jídla v Ťamanů:
Tadys: "Doktore, ty jsi tak krásný..."
Doktor: "Fajn, už nebudu... Dojedl jsem."
a10: "Ty už to fakt nebudeš?"
Doktor: "Ku*va ten blbec mi zkazil chuť k jídlu kecama o mně."
To jak jsem přišel na sraz a místo toho, abych se přivítal jsem pár metrů od vás to stočil k bankomatu... Ještě teď mě to rozesmívá
Snad něco z toho pobavilo nejen mě. Já byl ve fakt dobré náladě a tak mě pobavila každá hovadina. Sraz prostě byl super. Snad si to zopakujeme v tak hojném počtu.
Usměj se, zítřek bude horší.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax.
Na starou babičku pomáhá Guttalax.
Na průjem pomáhá Guttalax.
Na zácpu pomůžou Marťánci.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax.
Na starou babičku pomáhá Guttalax.
Na průjem pomáhá Guttalax.
Na zácpu pomůžou Marťánci.