11.04.2016, 22:59
(10.04.2016, 21:38)Fang Napsal(a): Zvuk streamu stojí za houby už od začátku, při cosplay contestu mi hudba přišla přinejmenším divná.
Mimo hlavní stage je slyšet víc bordel na pozadí a brum než člověk u mikrofonu.
(10.04.2016, 21:44)Melgarh Napsal(a): No jako ta background muzika byla hodne i sprosta a takova ghetto![]()
Na druhou stranu, aspon ze stream je, sice teda vybiraj fakt "kvalitni" (treba hodku kresleni, kde neni svetlo) casti programu ale je to zdarma, tak coz.
Jste měli přijet osobně

Citace:s chuti si vrazit do usi mys a zatlouct to zvukovkou.
Go for it and post pictures

Citace:Peter New panel byl velice zajimavej, ale mam pocit, ze to byla kapka v jezere. Jsem zvedavej na review panelu a workshopu od ucastniku, pac dle rozvrhu tu kvalitu spis prinaseji ucastnici.
Kvalitu přináší především atmosféra na místě, takže s lahváčem u livestreamu to může vypadat všelijak.
(11.04.2016, 01:34)KRAJKHOUR Napsal(a): Druhý den conu se dost táhla nuda.
Buck 2016 se u mě zapsal jako druhý nejnudnější con na ktereém jsem byl.
Jestli to nebude tím, žes doma nechal karty na CCG

Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive