19.10.2012, 00:12
(19.09.2012, 07:47)Arosis Napsal(a): Musím říct, že se jedná o skvělou práci. A toho času, co to muselo stát.
Díky od tebe takové hodnocení potěší dvojnásob. Času jsem nad tím strávil hodně, ale tolik co ty nad povídkami nejspíš ne
(19.09.2012, 07:47)Arosis Napsal(a): Já bych asi na něco takového odvahu nenašel, a když už tak bych šel nanejvýš za nějakou mužskou postavu, ale jsem rád, že se tací lidé mezi námi najdou
Odvaha... mno... řekněme, že touha byla nakonec silnější než strach a když pak zažiješ ten pocit... tak to máš spočítané, protože už tě nepustí: Stát se na chvíli svou oblíbenou postavou i v realitě? YAAAY!
PS: Vždycky když čtu tvé příspěvky, tak si vzpomenu, protože jako předloha pro tenhle cosplay posloužil stejný obrázek, jako tvůj avatar
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive