25.04.2016, 20:37
Jo Azu ma dobrej poznatek - jsou fandomy, ktere nemeli zadny serial ci film jiz roky a presto ty fandomy ziji. HPckari jsou ted napr. super aktivni - maji snad nejvice promakanou linii na FFku (vlastni web, propagaci, sponzoring a tuny prednasek a zajimavych workshopu) a to od posledniho dilu HPcka je to nejakej ten patek.. knihy tez jsou vsechny vydane (teda co jako laik vim?).. a presto ten fandom ma takovou prezenci!
Na Bronysmus se zadne vstupenky, klubove karticky atd. nedavaji.
Ja osobne nekoukam na nove epizody okamzite, spise narazove, kdy si je v klidu dam na disk a pres velkou telku prehraju. MLP Komiksy jsou na tom hure, stale je objednavam ale uz tu mam kupu asi 25 cisel, co jsem jeste necetl.
Na Bronysmus se zadne vstupenky, klubove karticky atd. nedavaji.
Ja osobne nekoukam na nove epizody okamzite, spise narazove, kdy si je v klidu dam na disk a pres velkou telku prehraju. MLP Komiksy jsou na tom hure, stale je objednavam ale uz tu mam kupu asi 25 cisel, co jsem jeste necetl.
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.