14.05.2016, 21:44
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.05.2016, 22:01 uživatelem Xenomorf. Edited 1 time in total.
Důvod úpravy: vzpomněl jsem si na jednu hlášku
)
Mojmír větnamčík (koš na pečivo na hlavě)
To už je třetí ďecko tenhlensten den! (omni hraje Fallout Shelter)
buck you (ode mě směrováno na doktora když popsal náš sociální stůl)
hrajou blackjack s Blackjack ( Jára směřoval hlášku na stůl s Balkjack a třemi lidmi)
překladači překládej (hláška od doktora směřovaná na mě na nádru)
Senomorf (špatné vyslovení mě přezdívky barmankou)
alespoň někdo tu má normální jméno (když jsme ohlašovali barmance naše jména/přezdívky)
Wie viel Musik hast du wenn Vinyl hoch zwei? [Kolik máš muziky pokud Vinyl na druhou?] (hláška směřovaná na Luku a později i na ostatní)
Jo a někdo si tam nechal bundu s motivem orla nebo nějákého ptáka na zádech. Byla prý u stolu vzadu (tam kde byla Blackjack). Pro případného majitele je tam k vyzvednutí.
Doktor má ale pravdu. Sraz nebyl nejlepší, ale ani nejhorší. Myslím si, že to mohlo být lepší. Ale měli jste tam 3 nebo 4 nové (u Járy (Quiet Keeper) si nejsem jistý.) Hodně se mi ale líbila přítomnost asi tak 20ti plyšáků. Já su do plyšáků magor
To už je třetí ďecko tenhlensten den! (omni hraje Fallout Shelter)
buck you (ode mě směrováno na doktora když popsal náš sociální stůl)
hrajou blackjack s Blackjack ( Jára směřoval hlášku na stůl s Balkjack a třemi lidmi)
překladači překládej (hláška od doktora směřovaná na mě na nádru)
Senomorf (špatné vyslovení mě přezdívky barmankou)
alespoň někdo tu má normální jméno (když jsme ohlašovali barmance naše jména/přezdívky)
Wie viel Musik hast du wenn Vinyl hoch zwei? [Kolik máš muziky pokud Vinyl na druhou?] (hláška směřovaná na Luku a později i na ostatní)
Jo a někdo si tam nechal bundu s motivem orla nebo nějákého ptáka na zádech. Byla prý u stolu vzadu (tam kde byla Blackjack). Pro případného majitele je tam k vyzvednutí.
Doktor má ale pravdu. Sraz nebyl nejlepší, ale ani nejhorší. Myslím si, že to mohlo být lepší. Ale měli jste tam 3 nebo 4 nové (u Járy (Quiet Keeper) si nejsem jistý.) Hodně se mi ale líbila přítomnost asi tak 20ti plyšáků. Já su do plyšáků magor
"Tak znáte to, srandou to začíná-- A Xenomorfem to končí." Olomoucký bronies sraz
Poezie, próza a dalšie blbiny ode mne a taky Wattpad
Poezie, próza a dalšie blbiny ode mne a taky Wattpad