20.05.2016, 00:28
RebelJack: Pokud chceš ještě reálnější (přímočařejší) odhad, tak já budu na FF celkem 5 dní, platím si předem vstupy a bydlení (1400), na předplacené jídlo jsem se vykašlal protože stejně bych ty jejich snídaně nestíhal a obědvat budu kde to zrovna půjde, odhaduji tak 800 na jídle a nealko pití. Tzn. Balíček "přežiju 5 dní FFka za příznivých podmínek" mě vyjde na ~2200kč vč. DPH. Pak přidáš něco na merch či jiné formy zábavy a máš finální částku za con.
Tzn. U tebe bych odhadoval že tě to bude stát v základu něco přes tisícovku, s financema na merch něco přes 2k (odhad, fakt nevím jak moc utrácíš).
Rada: určitě zkus najít způsob jak platit předem (berou snad i platby složenkou), ušetří ti to pár stovek které můžeš využít jinde.
Tzn. U tebe bych odhadoval že tě to bude stát v základu něco přes tisícovku, s financema na merch něco přes 2k (odhad, fakt nevím jak moc utrácíš).
Rada: určitě zkus najít způsob jak platit předem (berou snad i platby složenkou), ušetří ti to pár stovek které můžeš využít jinde.
První Equestrijský Drakobijcobijec