02.06.2016, 23:00
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.06.2016, 23:06 uživatelem Ajdrianpony. Edited 1 time in total.)
Podle mně by bylo nejlepší to udělat zase tam, kde předminule ( Jazz Tibet Club ) . Prostoru tam je celkem dost, klidně i pro 20 poníků ( při včasné rezervaci ), mají tam výtečné pivo a ani ceny jídla nejsou nejhorší a je fakt luxusní.
Ale hlavně ten sraz udělat o víkendu, nahlásit ho alspoň 14 dní dopředu ať si lidi stihnou domluvit volno ( pokud dělají i o víkendech )
Koukal sem se, kde je ta hospoda Na Pile ... Tam mně teda asi nedostanete Za prvé to tam neznám a za druhé dostat se tam bude problém i pro mně jako pro několikaletého Olomoučáka, natož pro úplné cizince
Ale hlavně ten sraz udělat o víkendu, nahlásit ho alspoň 14 dní dopředu ať si lidi stihnou domluvit volno ( pokud dělají i o víkendech )
Koukal sem se, kde je ta hospoda Na Pile ... Tam mně teda asi nedostanete Za prvé to tam neznám a za druhé dostat se tam bude problém i pro mně jako pro několikaletého Olomoučáka, natož pro úplné cizince
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.