19.08.2016, 23:00
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.08.2016, 23:04 uživatelem Morče. Edited 3 times in total.)
Vykoupu a vysuším psa a pomalu se chystám, že s ní vyrazím na stříhání do Jundrova, kde má být ve 12:00. Z dřívějšího bydliště jsem byl zvyklý, že musím minimálně hodinu předtím vyrazit (teď bydlím "kousek" od toho bývalého). Doma jsem zjistil z jízdního řádu, který mám nalepený na dveřích, že trolejbus mi v 11:08 ujel, tak jsem si řekl, že pojedu nejpozději tím v 11:16, protože 11:28 se mi zdálo pozdě.
Musel jsem donutit bráchu vstávat a aby jel se mnou se dát psa ostříhat a následně jeho v nedalekém obchoďáku, protože kdybych mu dal peníze, tak by je utratil za nějakou blbost, ale bezúspěšně.
Tak jsem si s Jessinou nějakou dobu hrál. Poté jsem ji šel vzít ještě klíče a všimnu si, že je 11:15. Začal jsem šílet, že to nestihnu, tak jsem Jessinu popadl a šel. Trolejbus mi ujel, tak jsem běžel o 2 zastávky dál, že stihnu autobus, který mě zaveze k šalině. Ten jsem pozoroval z dáli jak mi ujíždí. Čekám tedy na zastávce na další bus a přijel mi ten trolejbus, který měl jet v 11:28. Řekl jsem si: "Tak to jsem v pr." Jel jsem. Na další zastávce nastoupila skupina asi 30 děcek (kde se to vzalo zrovna tam ) a jel jsem dál. Kluci dělali kraviny a holky se pořád dívaly na mého psa. Mezitím, jak trvalo té skupince nastoupit, vidím v dáli odjíždět šalinu, tak jsem znervóznil ještě víc. Dojedeme na křižovatku, tam mi projede druhá a taky mi ujede. No měl jsem sluchátka, takže jsem pustil hudbu, která mě postupně uklidnila.
Vystoupil jsem a čekal jsem na další šalinu. Ta jela za 2 minuty (šílel jsem, protože jsem si myslel, že v tuto dobu to pojede až za nějakých 7 minut). Dojel jsem k vozovně trolejbusů, kde přestupuji na autobus, který mě zaveze až k místu, kde stříhají psy. Kupodivu i na to, že jsem pozdě vyjel, tak bylo 11:45. Šel jsem na zastávku autobusu, Jessina se začala klepat, protože poznala, že jede na stříhání. Jenže ten autobus měl mít odjezd v 11:42. Takže jsem musel zvolit jiný bus s odjezdem v 11:57 a doběhnout zbytek pěšky. Kupodivu ale v 11:50 přijel ten autobus, který měl jet v 11:42, takže jsem dojel na místo načas. Jessina se snažila z kabele pro psa vyskočit a zdrhnout, ale to vždy pro jistotu ji mám připevněnou na vodítku, kdyby mi vyskočila. Jessinu jsem dal štříhat a já jsem tu hodinu využil relaxací s hudbou v nedalekém parčíku u zastávky. Možná přeci jenom se není třeba hned všeho obávat.
Aktuální foto, jak je Jessina ostříhaná, nemám, tak aspoň nějaká z archivu.
https://goo.gl/cGd0Rw
Pro představu dveře s jízdními řády:
https://goo.gl/j6XbqM
Omlouvám se za dlouhý post.
niemande, přeji, ať se páteř co nejlépe napraví.
Musel jsem donutit bráchu vstávat a aby jel se mnou se dát psa ostříhat a následně jeho v nedalekém obchoďáku, protože kdybych mu dal peníze, tak by je utratil za nějakou blbost, ale bezúspěšně.
Tak jsem si s Jessinou nějakou dobu hrál. Poté jsem ji šel vzít ještě klíče a všimnu si, že je 11:15. Začal jsem šílet, že to nestihnu, tak jsem Jessinu popadl a šel. Trolejbus mi ujel, tak jsem běžel o 2 zastávky dál, že stihnu autobus, který mě zaveze k šalině. Ten jsem pozoroval z dáli jak mi ujíždí. Čekám tedy na zastávce na další bus a přijel mi ten trolejbus, který měl jet v 11:28. Řekl jsem si: "Tak to jsem v pr." Jel jsem. Na další zastávce nastoupila skupina asi 30 děcek (kde se to vzalo zrovna tam ) a jel jsem dál. Kluci dělali kraviny a holky se pořád dívaly na mého psa. Mezitím, jak trvalo té skupince nastoupit, vidím v dáli odjíždět šalinu, tak jsem znervóznil ještě víc. Dojedeme na křižovatku, tam mi projede druhá a taky mi ujede. No měl jsem sluchátka, takže jsem pustil hudbu, která mě postupně uklidnila.
Aktuální foto, jak je Jessina ostříhaná, nemám, tak aspoň nějaká z archivu.
https://goo.gl/cGd0Rw
Pro představu dveře s jízdními řády:
https://goo.gl/j6XbqM
Omlouvám se za dlouhý post.
niemande, přeji, ať se páteř co nejlépe napraví.
Steam Twitter DeviantArt (no MLP)
Discord (nettysfall)
Navštěvuji srazy převážně v Brně, ale když se mi chce, zajedu i jinam. Rád cestuji.
Discord (nettysfall)
Navštěvuji srazy převážně v Brně, ale když se mi chce, zajedu i jinam. Rád cestuji.