06.09.2016, 08:41
Pokud si dobře vzpomínám, tak na tom (prvním) sraze bylo 15 lidí. Nebyla to tedy velká akce, kterou by bylo potřeba nějak zvlášť organizovat, stačil nápad DoktoraPetra a Ejtena a domluva zde ve vlákně.
Pojem "neoficiální srazy" jsem v tomto případě myslel jako třeba náhodné setkání 2 nebo 3 broníků v Olomouci, která mohla nebo nemusela být - to nevím.
Naopak "oficiální" sraz v tomto případě znamená to, že jsme se dokázali domluvit na konání srazů ve městě, kde dříve nebyly žádné srazy. Možná "oficiální" není úplně správný výraz, ale nenapadlo mě lepší slovo.
Ale je myslím fajn, že zde máme vlákno, kde můžeme další srazy domlouvat nebo se o nich bavit. Díky tomu i další bronies z blízkého (popř. vzdálenějšího) okolí - jako třeba teď Adey - ví, kdy je další sraz. A mohou si užít tu zábavu s námi.
Pojem "neoficiální srazy" jsem v tomto případě myslel jako třeba náhodné setkání 2 nebo 3 broníků v Olomouci, která mohla nebo nemusela být - to nevím.
Naopak "oficiální" sraz v tomto případě znamená to, že jsme se dokázali domluvit na konání srazů ve městě, kde dříve nebyly žádné srazy. Možná "oficiální" není úplně správný výraz, ale nenapadlo mě lepší slovo.
(06.09.2016, 08:01)Jamis Napsal(a): Nehledě na velikost jde pořád o setkávání a společnou zábavu, ne?To rozhodně. Užili jsme si dost zábavy, i když se sešli na dalších srazech třeba jen 3 nebo 4 lidi.
Ale je myslím fajn, že zde máme vlákno, kde můžeme další srazy domlouvat nebo se o nich bavit. Díky tomu i další bronies z blízkého (popř. vzdálenějšího) okolí - jako třeba teď Adey - ví, kdy je další sraz. A mohou si užít tu zábavu s námi.
Nejčastěji mě můžeš potkat tady:
1. Scuky v Brně
2. Olomócky sčoche
3. Ponyhoof
Aktuální oblíbené hry: My Little Pony (Android Game) - můj kód: 30dd0 | SF Game
1. Scuky v Brně
2. Olomócky sčoche
3. Ponyhoof
Aktuální oblíbené hry: My Little Pony (Android Game) - můj kód: 30dd0 | SF Game