06.09.2016, 17:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.09.2016, 18:01 uživatelem ADEY. Edited 2 times in total.
Důvod úpravy: Špatné podání kontextu
)
Ostatně, když jsou tyhle srazy v Olomouci, proč by nemohly být i v Přerově? Ještě přemýšlím o tom, že bych založil (ano, vím, že až po 20ti příspěvcích) nové téma Přerovské srazy, kde bychom mohli taky prakticky sednout do nějaké té restaurace, kde je nekuřácký areál...ale myslím, že na to, abych dělal takové srazy, budu potřebovat ještě aspoň jednoho jedince, který by měl o organizaci zájem.
Ale ještě to není stoprocentní. Ještě mi někdo popř. napište SZ.
______________________________________________________________________________________________________________________
(Btw., kdyby tenhle příspěvek nebyl v souladu s pravidly serveru Bronies.cz, tak mi, prosím, napište zprávu. Protože opravdu teď nechápu, kam bych tohle měl napsat, a jestli to nepatří do OT. )
Ale ještě to není stoprocentní. Ještě mi někdo popř. napište SZ.
______________________________________________________________________________________________________________________
(Btw., kdyby tenhle příspěvek nebyl v souladu s pravidly serveru Bronies.cz, tak mi, prosím, napište zprávu. Protože opravdu teď nechápu, kam bych tohle měl napsat, a jestli to nepatří do OT. )
Shining YAY!