26.09.2016, 15:46
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.09.2016, 15:49 uživatelem Martin. Edited 2 times in total.)
Ředkvičky narůstají do zvláštně velkých rozměrů (pomalu jako ty potvory z obchoďáku).
Alespoň je co jíst (nejen k již narostlým salátům).
Zkusili jsme upéct vlastní pizzu. Udělali jsme 2 z 0.25 kg mouky, a při použití vlastních rajčat, paprik a kečupu to vyšlo na 5Kč/kus (zapomněli jsme něco zeleného, tak příště). Kdybychom použili ještě vlastní kvásek (zatím ho nemá cenu dělat), případně i mouku (ale i to zrní něco stojí), tak možná až k ceně 5 Kč za obě (1 pekáč).
Jen byly trochu moc syté, ke konci jsme se už museli přemáhat (ale sežrali jsme to i s rajčatovými semínky z kečupu).
Všude se říká, že i když dáte třeba kukuřičnou mouku, musíte jí slepit moukou hladkou. Po nedávném shlédnutí pořadu "S Italem v kuchyni" to budu považovat za snůšku keců propagátorů masově vyráběné superlepkové mouky od JZD a spol. (no co, tak to nebude "chleba" stylu bochník, ale chleba stylu placka).
Alespoň je co jíst (nejen k již narostlým salátům).
Zkusili jsme upéct vlastní pizzu. Udělali jsme 2 z 0.25 kg mouky, a při použití vlastních rajčat, paprik a kečupu to vyšlo na 5Kč/kus (zapomněli jsme něco zeleného, tak příště). Kdybychom použili ještě vlastní kvásek (zatím ho nemá cenu dělat), případně i mouku (ale i to zrní něco stojí), tak možná až k ceně 5 Kč za obě (1 pekáč).
Jen byly trochu moc syté, ke konci jsme se už museli přemáhat (ale sežrali jsme to i s rajčatovými semínky z kečupu).
Všude se říká, že i když dáte třeba kukuřičnou mouku, musíte jí slepit moukou hladkou. Po nedávném shlédnutí pořadu "S Italem v kuchyni" to budu považovat za snůšku keců propagátorů masově vyráběné superlepkové mouky od JZD a spol. (no co, tak to nebude "chleba" stylu bochník, ale chleba stylu placka).