28.09.2016, 13:07
(28.09.2016, 12:26)Divočák Napsal(a): Problém je spíše v tom, že když už se nějaký sraz svolá tak okamžitě začnou padat věty typu "Ale já nemám čas. Něco mi do toho vlezlo. Tohle datum se mi nehodí protože kolotoč." A další podobné věci.
To je ale úplně normální. Ne všichni mají tři flanky času a dloubou se doma v nose nudou. A upřímně, kvůli srazu si brát volno v práci nebudu.
Další věc, svolávání srazu stylem "v pátek večer napíšu, že v sobotu odpoledne bude sraz" taky není úplně ono.
Zrovna o srazech v Ově jsme se bavili v neděli s Noodlsem na pivu.
Hlavní problém Ostravy opravdu je malý počet lidí. Časově se nám srazy kryjí s jinými aktivitami, což by se ve větší skupině rozmělnilo (jednou příjde ten, podruhé ten).
Není ani chuť se scházet, protože... no někdo to trpký jabko musí nakousnut... kromě poní si nemáme o čem povídat. Jasně, máme i jiná společná témata, ale ne všichni a přirozeně se skupinkujeme podle zájmů. Přirozená věc. Což u grupy 10+ není problém, ale u pěti lidí, kdy dva se baví o anime, dva o hrách a pátý jim dělá křena, celkem jo.
V reálu to dopadá tak, že se ti lidi, co si mají co říct, raději sejdou "mimo bronies".
Teď je otázka, jestli se vůbec chceme scházet a jestli ano, jak nalákat víc lidí.
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
It's no problem for me, but it's a problem for you.