18.10.2016, 15:47
Minulý týden jsem poprvé zvětřila myší pach v obýváku. Inu, jsme na vesnici a zima se blíží, takže nic nečekaného. Jedy nepřipadají v úvahu - máme malé dítě. Pastičky také ne - ze stejného důvodu a taky z toho, že nemám ráda pohled na ty zkrvavené polámané oběti Už od asi 15ti myši tedy lovím do nastražených nádob s mlskem uvnitř. Je to o dobrém sluchu, výhodné pozici a dostatečném postřehu, abyste nádobu stihli uzavřít právě v okamžiku, kdy se v ní myš ocitne a nestihla zareagovat na šelest vašeho výpadu. Bývala jsem v tom vážně dobrá Jenže s dítětem doma to moc nejde... Nadělá hrozně hluku, takže se myš neobjeví a když se náhodou objeví, nemáte šanci uspořádat lov, protože jste zaměstnáni ratolestí. Ale mé dítko bylo dnes už druhý den ve školce a teď krásně hajá v ložnici na druhém konci baráku. Ideální příležitost Takže měla myška pecha a už je venku na druhé straně zahrady, kde se může ubytovat v nějakém chlívě či zahradním domku A když se vrátí? Nevadí, aspoň budu moc lovit znovu
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna