04.11.2016, 02:06
(03.11.2016, 15:06)Zmok Napsal(a): Taky mi to hned přišlo creepy. Trochu tim stylem jako Antošíkovy poníci Po chvíli mi došlo, že mi těma velkejma hlavama a tenkejma krkama a končetinama připomínaj africký děti umírající hlady. A tak ve mě nevyvolává moc přijemný pocity se na ten obrázek dívat. Na jednu stranu je prima, že to neni tak přeslazený jako většina obrázků s poníkama; na druhou mi to moc nedává smysl u pohodovýho popíjení čaje.
U mě ten sled byl asi takhle: "Zajímavý, dvě srny popíjející čaj... a jedna má něco okolo hlavy... hm, to vypadá jako koruna z lipového listí, podobná jako má Libuše... wait!... ou! Ajo, vlastně ten popisek!... eee... ok, další věc, kterou nechápu" Vědom si svého výtvarně-uměleckého barbarství hodnotit nebudu - jak už jsem psal, prostě to jako prostý konzument nechápu řemeslná práce na tom odvedená je ovšem nezpochybnitelná. Detaily můžu kdekoliv.
Jen mi vrtá hlavou jedna věc: když tvoje galerie obsahuje spoustu pěkných věcí, proč watermark zrovna tady? Ne že bych to chtěl nějak zpochybňovat (důvody neznám), jen mi to prostě přijde zvláštní.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive