18.12.2016, 01:54
Děkuji moc organizátorům, staffákům i všem přítomným za skvělou akci. Atmosféra byla super. Všechny jsem Vás moc ráda viděla a ráda pokecala (konkrétní ví
). Mrzí mě, že jsem na konci takhle rychle musela uprchnout a některými se ani nerozloučila, ale pravidla internátu se (občas i přes víkend) dodržovat musí.
Pár maličkostí:
-JMELÍ! Krásná vánoční tradice, kterou někteří splnili před celým sálem. Obdivuji, tleskám a fandím. Nejvíc to zabil Alkel se skleničkou. A ne, žádná balkónová scéna se konat nebude. Slovo NE platí. Smutný kukuč nepomůže.
-tweetovací účtenka bylo skvělé zpestření a jak s ní ke konci Tom pobíhal po sále...
-Jestli si někdo půjčí nabíječku na mobil, mohl by jí vrátit zpátky a ne že budu půl hodiny před koncem hledat kabel u techniků.
-Dinopony mi málem způsobil infarkt. Už podruhé. Prosím, příště bez zvedání. Někteří z nás to fakt nemají rádi.
-Výborný a nádherný dort.
Ještě jednou děkuji moc za akci. Staff odvedl skvělou práci. Těším se na další ročník a setkání!
Těch pár fotek dodám později.

Pár maličkostí:
-JMELÍ! Krásná vánoční tradice, kterou někteří splnili před celým sálem. Obdivuji, tleskám a fandím. Nejvíc to zabil Alkel se skleničkou. A ne, žádná balkónová scéna se konat nebude. Slovo NE platí. Smutný kukuč nepomůže.

-tweetovací účtenka bylo skvělé zpestření a jak s ní ke konci Tom pobíhal po sále...

-Jestli si někdo půjčí nabíječku na mobil, mohl by jí vrátit zpátky a ne že budu půl hodiny před koncem hledat kabel u techniků.

-Dinopony mi málem způsobil infarkt. Už podruhé. Prosím, příště bez zvedání. Někteří z nás to fakt nemají rádi.
-Výborný a nádherný dort.

Ještě jednou děkuji moc za akci. Staff odvedl skvělou práci. Těším se na další ročník a setkání!

"Ať se děje cokoli, nikdy se nevzdávej sebe, svých přátel a snů."
Blog
Něco málo z tvorby
Avatar má na svědomí Ema Windpower.
Blog
Něco málo z tvorby
Avatar má na svědomí Ema Windpower.