03.01.2017, 23:12
Necelé dvě hodinky to zabralo? Tak to bomba, líbí se mi, jak snadno si dokázala obrázku nahodit barvy a už to jelo, kombinace štětců je taky velmi příjemná, je vidět, že se s tím nemazlíš a máš to poněkud osahané - dokázala bych si Tě v budoucnu představit dělat obrázky s příjemným a detailním pozadím ve které je zajímavě ztvárněná postava ( víceméně jako super bonus
), jako má třeba Huussii, určitě máš v tomhle dobře nakročeno.
Ještě komentář plus k tomu, co psal Aelipse
Co se týče EQD, nevidím problém, proč by se Tvá tvorba nemohla zveřejňovat i sem, když i lempl jako já se tam poslední dny párkrát dostal, tak bez problémů, vím, že se snažíš i zatáhnout ke své tvorbě i publikum z okolí, nejen ČR/SK, ač to dle mého názoru stále má malý ohlas, hmm, možná bych zkusila třeba i víc té publikace ( vím, že teď je období málo se hodící na tohle, škola a tak), mě i tak trochu pomohly skupiny na DA, lidi si toho začali všímat a už to jelo...
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Ještě komentář plus k tomu, co psal Aelipse
Co se týče EQD, nevidím problém, proč by se Tvá tvorba nemohla zveřejňovat i sem, když i lempl jako já se tam poslední dny párkrát dostal, tak bez problémů, vím, že se snažíš i zatáhnout ke své tvorbě i publikum z okolí, nejen ČR/SK, ač to dle mého názoru stále má malý ohlas, hmm, možná bych zkusila třeba i víc té publikace ( vím, že teď je období málo se hodící na tohle, škola a tak), mě i tak trochu pomohly skupiny na DA, lidi si toho začali všímat a už to jelo...