04.01.2017, 14:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.01.2017, 14:59 uživatelem Vlče. Edited 1 time in total.)
Co se týče propagace na jiných stránkách:
No zkrátka mám toho docela hodně a je to docela fuška starat se o všechno naráz (+ patreon, který samozřejmě vyžaduje největší péči) a tak se mi často stává, že zapomenu aktualizovat některou stránku
Nemůžu říct, že by se mi do kupy dostávalo málo ohlasu. Zatím jsou však nejupřímnější a nejzajímavější komentáře tady, když už se to rozjede (díky Baterko
)
Aelipse: doposud jsem si myslela, že na EQD můžeš být "nominován" jen někým jiným. Musím se přiznat, že jsem tam od challange v létě nezavítala.
Blackie: Huussii je rozhodně zajímavý tvůrce a sama ho sleduji, ale toto není směr, kterým bych se chtěla dát. I když to vypadá, že hodně principů máme společných, tak myslím, že oba se zatím ve své tvorbě hledáme a nakonec dopadneme různě.
Baterka: protože Fluttershy je nejlepčí! A má zvižátka! A je žvutá a voftomivá!
Tuxik: Angel původně totiž nebyl v plánu (stejně jako celý ten obrázek vlastně). Myslela jsem že mám hotovo a vypnula jsem nahrávání a když jsem se po chvíli zadívala na celou to scénu, tak tam prostě chybělo něco, na co by se Fluttershy s takovým zájmem dívala. Sama sem nevěděla, co by to mělo být a až při náhodném čmárání a hledání tvaru mi z toho vyšel králík.
[spoiler: Že by si tu někdo všiml červené stopy?
]

Aelipse: doposud jsem si myslela, že na EQD můžeš být "nominován" jen někým jiným. Musím se přiznat, že jsem tam od challange v létě nezavítala.
Blackie: Huussii je rozhodně zajímavý tvůrce a sama ho sleduji, ale toto není směr, kterým bych se chtěla dát. I když to vypadá, že hodně principů máme společných, tak myslím, že oba se zatím ve své tvorbě hledáme a nakonec dopadneme různě.
Baterka: protože Fluttershy je nejlepčí! A má zvižátka! A je žvutá a voftomivá!

Tuxik: Angel původně totiž nebyl v plánu (stejně jako celý ten obrázek vlastně). Myslela jsem že mám hotovo a vypnula jsem nahrávání a když jsem se po chvíli zadívala na celou to scénu, tak tam prostě chybělo něco, na co by se Fluttershy s takovým zájmem dívala. Sama sem nevěděla, co by to mělo být a až při náhodném čmárání a hledání tvaru mi z toho vyšel králík.
[spoiler: Že by si tu někdo všiml červené stopy?