15.01.2017, 14:29
Obrázek celkově vydařený bych řekla,ale vadí mi tam spousta detailů, která by šly spravit. Tak třeba podle mě má moc dlouhý krk, křivou pusu a ty oči..... Očí si na obrázku všímám hodně a tyhle se opravdu nepovedly. Nevím jestli je to naschvál,ale i tak se mi to nelíbí. Pokud jsi chtěl vyjádřit v jejich očích nějakou emoci, dobrá, snaha se cení a i když nikdo na světě nemá stejně velké oči, ten rozdíl není tak patrný. Určitě bych si dělala na tvém místě pomocné čáry
Něco jako tady, hodně to pomůže, pak snížíš šanci nakreslit oko každé jinak. (teď myslím hlavně ten tvar)
Proporce jinak fajn, ruce a celá anatomie krom těchto detailů. Líbí se mi jak jsi ji nakreslil nohy a ty boty a i tu kabelku, též její oblečení, ty drahokamy bo co to má, paráda.
(snad ji vystínuješ prsa, chudinka žádné nemá )
Něco jako tady, hodně to pomůže, pak snížíš šanci nakreslit oko každé jinak. (teď myslím hlavně ten tvar)
Proporce jinak fajn, ruce a celá anatomie krom těchto detailů. Líbí se mi jak jsi ji nakreslil nohy a ty boty a i tu kabelku, též její oblečení, ty drahokamy bo co to má, paráda.
(snad ji vystínuješ prsa, chudinka žádné nemá )