18.01.2017, 09:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.01.2017, 09:19 uživatelem Ajdrianpony. Edited 1 time in total.
Důvod úpravy: dodatek
)
Zažádal jsem o ubytování s Bronies
Odpověď:
Dobrý den,
děkujeme za přihlášení na PragoFFest 2017. Ve Vaší přihlášce byla uvedena poznámka ubytovat s Bronies (Tomáš Přeučil), bohužel Vám s tímto nemůžu vyjít vstříc. Pan Přeučil, který má linii na starost mi zasílal seznam ubytovaných a jelikož jste se jim nenahlásil, nejste v seznamu, nemohu Vás k linii ubytovat. Proto Vás musíme přesunout na spacák do haly, který je levnější a přeplatek za ubytování Vám bude vrácen při registraci na recepci festivalu.
Děkujeme za pochopení, s pozdravem a přáním pěkného dne,
TOME TY MNĚ NEMAŠ RÁD
Holt, nevýhoda toho, že nechodím na forum a nemám přehled
Odpověď:
Dobrý den,
děkujeme za přihlášení na PragoFFest 2017. Ve Vaší přihlášce byla uvedena poznámka ubytovat s Bronies (Tomáš Přeučil), bohužel Vám s tímto nemůžu vyjít vstříc. Pan Přeučil, který má linii na starost mi zasílal seznam ubytovaných a jelikož jste se jim nenahlásil, nejste v seznamu, nemohu Vás k linii ubytovat. Proto Vás musíme přesunout na spacák do haly, který je levnější a přeplatek za ubytování Vám bude vrácen při registraci na recepci festivalu.
Děkujeme za pochopení, s pozdravem a přáním pěkného dne,
TOME TY MNĚ NEMAŠ RÁD
Holt, nevýhoda toho, že nechodím na forum a nemám přehled
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.