21.01.2017, 15:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.01.2017, 15:29 uživatelem niemand. Edited 1 time in total.)
(21.01.2017, 14:42)Starfooty Napsal(a): Amber je na facku. Ale stále nepatří mezi nejhorší. Tak ještě jednou.
Jsem sólo, stačí mi základ, nechci ubytování -> nákup bez registrace, problémy jdou za mnou.
Jsem s někým, platím, přijdu s ním -> nákup s registrací.
Jsem s někým, platí za mě, přijdu s ním -> zařizuje ten druhý.
Jsem s někým, platí za mě, přijdu sólo -> nákup s registrací, položka "Platí za mě".
Chci přespat -> nákup s registrací.
Chci přednášet -> nákup s registrací, registrace přednášky.
Hned ten první bod nefungoval. Byl jsem sám, chtěl jsem nákup bez registrace a systém psal "Prodej vstupenek na PragoFFest 2017 není povolen"
Zvolil jsem druhý bod, tedy registraci. Tam jsem zjistil, že jsem již zaregistrován (jsem na to zapomněl), jenže jsem u profilu měl uplně špatné údaje (snad jen jméno bylo dobře), takže jsem to musel řešit přes support. Sice byla podpora rychlá, ale nechápu, že v tom je takový bordel, kdybych si nevšiml, že mám vyplněné špatné datum narození (nejsem ten typ člověka, který by tohle vyplňoval schválně špatně) tak kdo ví, jak by to dopadlo u vstupu...
Takže ne, ten amber není zase tak jednoduchý jak se zdá
Teď už ten nákup bez registrace zase funguje, ale když jsem to chtěl udělat v prosinci, tak to nešlo.
All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.